25/01 Presentació Cursos OpenData 2018 & Workshop Marketing Data

Aquest 2018 continuem amb el nostre propòsit de formar a professionals en dades obertes. Una bona oportunitat per endinsar-se en el món de l’Open Data és amb aquest Workshop gratuït especial en Marketing Data que organitzem conjuntament amb el CTecno  – Centre Tecnologic de Catalunya – el proper 25 de Gener. Per aquesta ocasió, els nostre ponent convidat seran en Jordi Gilabert i la Eva Romeu. Aconsegueix la teva invitació!

 

A més, presentarem l’oferta formativa d’aquest 2018 de l’OpenDATA school de Barcelona . L’escola de dades obertes estructura els seus continguts en dues línies de formació: la de Governança Open Data, per les persones que treballen a l’Administració Pública, o que volen ajudar a l’Administració a publicar les seves dades (amb 15 mòduls, 3 certificats i 2 titulacions acreditades); i la de Business Open Dataorientada a la reutilització de les dades per part de les empreses (amb 12 mòduls, 4 certificats i 3 titulacions acreditades, com la de Marketing Data).

La titulació en Marketing Data és una titulació  d’especialització orientada a aplicar els milions de dades existents al màrketing . “Es imprescindible tener una percepción global para poder adaptar nuestras campañas y promociones y conectar de una mejor manera con el público” Elena Neira.

  • Vols conèixer de primera mà les audiències i com obtenir les dades?
  • Vols aprendre a utilitzar les dades per al posicionament de marca?
  • Coneixes quins són els diferents tipus de mètriques i la seva importància?
  • Aprèn els recursos per aplicar de manera pràctica el màrqueting de dades!

El Jordi Gilabert, emprenedor tecnològic en desenvolupament de Productes per al mercat internacional i Fundador i CEO de Konodrac des del 2012. Konodrac SL és una empresa de solucions d’analítica i Big Data en temps real per a negocis centrats en el client. Konograma® Plataforma Cloud per a analítica Big Data, 360AudienceFlow®Analítica de audiéncias Cross-platform i personalització per TV i mitjans digitals.

L’Eva Romeu és la Directora de la Titulació en Marketing Data. CEO i Co-fundadora de Barbershop Comunicación, agència digital barcelonesa focalitzada en Content Marketing. Consultora en Màrqueting i Social Media centrada en la creació, desenvolupament e implementació d’estrategies de Comunicació Digital per a marques nacionals e internacionals. Professora de Màrqueting Digital i Comunicació Digital a escoles de negocis. Docent en formació d’equips i persones per a la seva integració en els entorns digitals. Personal branding.

No et perdis aquest workshop especial en Marketing Data. Descobreix el fascinant món de les dades obertes!

Deixa un comentari