Crònica del Tercer Taller Bàsic d’Eines Digitals d’iCuida

Crònica Tercer Taller Bàsic d'eines digitals iCuida

El dissabte passat 14 de setembre varem continuar la sèrie de tallers Basics d’eines digitals 2024 d’ iCuida :“Apps que t’ajuden, cuidem a qui cuida”. En aquesta ocasió el varem portar a tarme a l’espai de @CooperaSec, Xarxa per impulsar l’Economia Social, Solidària i Cooperativa a Poble-Sec.

Recordem que iCuida és una App per consultar i compartir informació de manera col·laborativa per a les treballadores de la llar i cuidadores de Barcelona. Referent a aquest tema, cal fer notar que l’app proporciona perfils verificats d’associacions i entitats relacionades amb les treballadores de la llar i cuidadores, que permeten donar més autoritat a les seves respostes i aportacions.

En aquest acte, l’activitat principal va ser la de capacitar a les treballadores de la llar per a que coneguin les eines que les poden ajudar en el seu dia a dia, connectant amb altres dones amb les seves mateixes necessitats i xerrar i conèixer-se, per poder formar xarxes de suport.  Tot i això l’activitat principal va ser la d’ensenyar de forma pràctica, la utilització i aprofitament de l’app iCuida.

Per a aquest tercer taller varem comptar amb la col·laboració de l’Associació @mesquecures, expertes en la cura i el benestar de la comunitat, que ofereix serveis de cures a domicili per millorar el dia a dia de les persones i la qualitat de vida. També fan serveis de cura d’infants i de neteja de domicilis, locals, escales i oficines.

Amb la dinàmica interactiva d’aquesta trobada varem poder iniciar a les participants de l’acte a aprofitar la potencia de l’app d’icuida i a endinsar-se en descobrir altres apps que les ajudaran en el seu dia a dia, facilitant una visió mes amplia de les possibilitats de feina.

Gràcies a totes les participants per l’interes qeu vareu mostrar per prendre part en aquest tercer taller bàsic d’eines digitals d’iCuida.