Crònica del curs d’Economia Open Data

Avui hem fet la segona classe de l’any sobre Economia i Impacte Social d’Iniciativa Barcelona Open Data, al Cibernàrium.

L’alumnat, gràcies a la classe d’avui, han après a distingir els tipus d’efectes econòmics i socials de les dades obertes, entre d’altres. La formació ha estat a càrrec de Sandra Lomas, Digital Transformation a la Generalitat de Catalunya i a The Open Data Institute.

Crònica del Workshop especial en Marketing Data

Dijous passat vam inaugurar la temporada de formació en Dades Obertes 2018 amb el Workshop especial en Marketing Data que vam realitzar amb Eva Romeu (Gestió, consultoria i formadora en Comunicació Digital i Marketing), Jordi Gilabert (CEO a Konodrac) i Lourdes Muñoz (Fundadora d’Iniciativa Barcelona Open Data). A més de les presentacions de Jordi i Eva sobre aplicacions de les dades al marketing i de la presentació dels cursos en OpenData vam fer un sorteig d’un 2×1 en formació en dades obertes entre els assistents!

25/01 Presentació Cursos OpenData 2018 & Workshop Marketing Data

Aquest 2018 continuem amb el nostre propòsit de formar a professionals en dades obertes. Una bona oportunitat per endinsar-se en el món de l’Open Data és amb aquest Workshop gratuït especial en Marketing Data que organitzem conjuntament amb el CTecno  – Centre Tecnologic de Catalunya – el proper 25 de Gener. Per aquesta ocasió, els nostre ponent convidat seran en Jordi Gilabert i la Eva Romeu. Aconsegueix la teva invitació!