Segon Taller Avançat d’Eines Digitals. Octubre 2024

Segon Taller Avançat iCuida

El divendres 18 d’Octubre a les 18h. iniciarem el segon taller avançat d’eines digitals 2024 de “Apps que t’ajuden, cuidem de qui cuida” que tindrà lloc a la Espai Barcelona Cuida, carrer Viladomat, 127, 08015, Barcelona.

Aquesta activitat serveix per a capacitar a les treballadores de les cures, en les eines digitals i recursos digitals. Es tracta d’un taller avançat pensat per a capacitar a les cuidadores que han assistit a altres tallers bàsics de iCuida en l’ús de les eines digitals. El taller anirà una mica més enllà compartint coneixement més avançat que en els tallers anteriors per a contribuir a millorar i facilitar el dia a dia de les cuidadores i ajudar-les a tenir millors oportunitats laborals.

El taller buscarà la participació de totes les persones assistents, de manera que sigui un taller realment pràctic per a l’aprenentatge en l’ús de l’aplicació i els seus diferents apartats. Els compartirem les eines que les poden ajudar en el seu dia a dia i també les connectarem amb altres persones amb les seves mateixes necessitats per a crear una xarxa de suport.

Aquesta activitat és gratuïta i va dirigida a treballadores de la llar i els cures que tenen la Targeta Cuidadora. Si encara no tens la Targeta, pots assistir al taller gratuït on t’explicarem i t’ajudarem a aconseguir-la.

També pots aconseguir-la omplint aquest breu formulari. Si tens dubtes o necessites ajuda per demanar la teva Targeta, connecta amb l’Espai Barcelona Cuida, al telèfon 93 413 21 21, al correu electrònic barcelona.cuida@bcn.cat o presencialment al carrer Viladomat, 127.

Inscriu-te i participa: https://forms.gle/pnKFFtesqjmskEBv6

🔵 ULTIMA HORA!

Aquest divendres, comptem amb una formació de dos ponents de la seguretat social que presentaran una eina per a la gestió a la SS de les empleades de la llar.

Aquesta eina anomenada «IMPORTASS» és el nou portal de la Tresoreria de la Seguretat Social, on les persones ocupadores o empleades de la llar, trobaran tota la informació que necessitin sobre els serveis oferts en un llenguatge clar i proper per realitzar les seves gestions i una guia pràctica de la feina a la llar.

Podran utilitzar el simulador de quotes per conèixer quant pagaran abans de realitzar un alta en ocupació de la llar, tant si és ocupador com empleat.

!No us ho perdeu!

Informació esdeveniment:
Dia: 18 d’Octubre
Hora: 18h – 19:30h
Lloc: Espai Barcelona Cuida, c/ Viladomat, 127, 08015, Barcelona