No et perdis la formació en dades clau per a la teva associació!

El proper 16 d’octubre, l’equip de Iniciativa Barcelona Open Data et convidem a una sessió de capacitació en dades obertes en línia destinada a totes les associacions i entitats de l’àmbit social que volen transformar la seva manera d’entendre i utilitzar les dades obertes. Aquesta sessió és una oportunitat única per a capacitar-te en l’exploració i visualització de dades per a millorar la presa de decisions i potenciar el teu impacte social. Es durà a terme mitjançant les visualitzacions de l’eina de dades del DataLab Mayores: Dades x Participació x Gent gran.

Què aprendràs?

Durant aquesta sessió descobriràs com:

  • Explorar i visualitzar dades obertes sobre envelliment i participació.
  • Interpretar informació rellevant per a les associacions de gent gran.
  • Localitzar dades per territoris urbans i rurals, optimitzant el seu ús per a activitats i polítiques públiques.
  • Analitzar informació veraç sobre l’estat de les persones grans amb l’objectiu d’elaborar discursos de valor per a defensar els drets de les persones grans i augmentar la incidència política de la teva entitat o organització.

Perquè és important?

En un món on les dades són la nova materia prima, tenir la capacitat de visualitzar-les de manera àgil és essencial per a qualsevol entitat que vulgui créixer i millorar la seva influència en les polítiques públiques. Aquesta formació no només t’oferirà les eines, sinó també la inspiració per a fer el salt cap a una nova dimensió d’activisme basat en dades obertes.

Dades de l’acte:

📅 Data: 16 d’octubre  

🕓 Hora: 12:30 hores  

💻 Lloc: Online (Plataforma ZOOM)  

⏳ Durada: 90 minuts plens de coneixement pràctic.

Com inscriure’t?

Reserva el teu lloc ara mateix i prepara’t per a revolucionar la manera en què utilitzes les dades al servei de la teva comunitat.

Inscriu-te aquí: https://forms.gle/x5ptMQLGMHKZxXo16 

Una formació que pot marcar la diferència per a la teva entitat!