Presentació Web de Dades de l’Observatori de Dades x Gent Gran: “Participació, Oci i Salut Emocional”

El pròxim 18 de septembre us convoquem a la presentació de la primera web de dades de l’observatori de Dades x Gent Gran “Participació, oci i salut emocional” que organitza Mayores UDP junt Iniciativa Open Data i amb el suport del Ministeri de drets socials, consum i agenda 2030.

La presentació, té com a objectiu donar a conéixer la web de dades “Participació, oci i salut emocional”, la primera eina digital de visualització de dades creada per l’Observatori de dades per l’envelliment saludable [DataLab Mayores] que va començar la seva activitat el passat mes de febrer i ha organitzat diverses activitats per a localitzar i aconseguir valor mitjançant dades obertes per abordar els reptes de les persones grans.

Aquesta web recull dades obertes sobre la participació de les persones majors en el món associatiu, les diferències entre l’associacionisme entre entorns rurals i urbans, la participació en altres espais i l’oci de les persones grans.

L’objectiu d’aquesta web és facilitar l’ús d’aquestes dades per a l’anàlisi de l’envelliment saludable a Espanya, la presa de decisions estratègiques, especialment en el món de l’associacionisme, i la intervenció pública en entorns rurals i urbans per a promoure l’autonomia, la dignitat i l’adaptabilitat de les persones grans.

Us esperem el pròxim 18 de setembre a les 12h a Madrid. Aquelles persones pròximes a entitats socials, del tercer sector, que treballen amb dades relacionades amb l’àmbit de les persones majors, veuran en aquesta presentació, com l’ús d’aquestes dades els converteix en eina per a millor gestionar i prendre decisions.

Inscriu-te gratuïtament. El termini d’inscripció finalitza el 17 de setembre. Per inscriure’t has d’omplir aquest formulari. Aforament limitat.

Informació de l’acte:

Madrid, 18 de setembre, 12h.

Inscripció: https://forms.gle/WKnMEy4KAiRedU549 

T’hi esperem!