Donem el tret de sortida al Certificat Professional en Governança Avançat

Avui, 15 de març de 2018, hem començat el Certificat Professional en Governança Avançat amb el primer curs: 2.1 Experiències en Open Data. La classe ha estat impartida per Carmen Lavado.

Aquest certificat forma, conjuntament amb el Bàsic, el Certificat Superior en Governança. Si a aquests dos cursos se li suma el de Periodisme de Dades, s’aconsegueix la Titulació de Periodisme de Dades.

 

 

El Certificat Professional en Governança Avançat és un certificat que permetrà conèixer els fonaments de la gestió dels productes de Dades Obertes en empreses públiques, per tal de treballar en els llocs de feina que necessitin algú que conegui els fonaments dels productes i les estratègies de Dades Obertes.

 

Aquest certificat es divideix en cinc mòduls, amb un total de 20 hores; cada classe té una durada de 4 hores:

  • 2.1 Experiències Open Data (15 de març)
    Amb aquest curs es pot analitzar experiències d’èxit de les Dades Obertes i aprendre què és el que funciona en el món de l’Open Data.
  • 2.2 Utilització de Dades Obertes reals (22 de març)
    Amb aquest curs es pot aprendre a crear valor social a partir de les Dades Obertes i com aprofitar les Dades Obertes per tal de crear valor social.
  • 2.3 Divulgació Open Data (5 d’abril)
    Amb aquest curs es pot aprendre a comunicar la utilitat i l’ús de les Dades Obertes així com també el seu contingut, valor i oferta.
  • 2.4 Institucions intel·ligents, aplicar dades obertes a les decisions (12 d’abril)
    Amb aquest curs es pot conèixer com integrar l’estratègia de les Dades Obertes amb la intel·ligència d’una organització determinada.
  • 2.5 Dades Enllaçades 1 (19 d’abril)
    Amb aquest curs es pot conèixer l’ús de les Dades Enllaçades i la seva integració amb les Dades Obertes.

 

El curs té un cost total de 550 €, en cas d’apuntar-se a tots els mòduls de cop. Si es vol assistir a només una classe, el cost és de 130 € per mòdul. Les classes, tot i haver començat avui, donen la opció a apuntar-s’hi en qualsevol moment. L’horari de les classes és de 17:00 a 21:00 al Cibernàrium de Barcelona. Si voleu més informació en relació als cursos, preus o dates, podeu consultar-ho aquí.

 

Aquest és l’alumnat que avui ha començat el Curs 2.1 d’Experiències en Open Data i que, durant les següents sessions, seguirà fent el Certificat Professional en Governança Actual.