Workshop: “Les Dades per la teva empresa” per Pau Augulló

El proper 19 d’abril a les 18:30h, Iniciativa Barcelona Open Data juntament amb el CTecno, us oferim un Workshop gratuït entorn “El valor de les dades obertes per la meva organització”.

En aquesta sessió dinàmica s’explicarà: Quin valor econòmic tenen les dades obertes? Com pot una empresa utilitzar les dades obertes per millorar la seva competitivitat? Puc crear productes basats en dades obertes? Les apps són el millor o únic producte basat en dades? Puc millorar els meus serveis i productes utilitzant les dades obertes?

La sessió anirà a càrrec de Pau Agulló, el director general de Kernel Analytics, una consultora líder especialitzada en l’aplicació d’analítica avançada en la presa de decisions, utilitzant tant dades internes de les organitzacions com open data. Anteriorment, ha tingut diverses posicions comercials, tècniques i gerencials en empreses especialitzades en diversos aspectes d’analytics i big data com a Accenture Analytics, Neo Metrics, AIS o Diamondcluster International.

El Pau és llicençat en Economia per la UPF i màster en Economia per l’European University Institute (Florencia, Italia) i ha desenvolupat la seva carrera professional a Espanya, Estats Units, Franca i Portugal.

Dades Workshop “El valor de les dades obertes per la meva organització”

Ponent: Pau Agulló

Dia: 19 d’abril

Hora: 18,30

Lloc: Cibernarium (C/Roc Boronat, 117)

Inscriu-te ja!