Comencem el curs! Workshop i presentació de l’oferta formativa

El proper 26 setembre iniciem el proper curs de l’Escola de Dades del Baix Llobregat amb un workshop gratuït al Citilab, on mostrarem les oportunitats de les dades obertes i us presentarem els nous certificats i cursos que comencen al Citilab en les propers setmanes.

El Workshop sota el títol “Com reutilitzar les dades Obertes per generar valor” vol ser una eina per veure com poder utilitzar les diferents dades obertes al nostre abast per als projectes que vulgui desenvolupar.

L’activitat tindrà lloc al Citilab de Cornellà forma part del conjunt d’activitats formatives de l’Escola Ciutadana de Dades del Baix Llobregat. Podeu aconseguir la vostra invitació aquí!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *