Presentació Temporada de formació amb un Workshop gratuït!

El proper dijous 14 de setembre donarem el tret de sortida a la nostra formació d’aquest curs academic amb un workshop gratuït que estarà enfocat en Reutilització social i econòmica de les dades obertes. En aquest workshop comptarem amb ponents que ens il·lustraran sobre diferents usos socials i econòmics.

Aquest és un Workshop especial on totes les ponents seran dones, ja que volem promocionar i visualitzar el talent de les dones expertes en l’àmbit de les dades.

Volem facilitar l’accés a la formació #OpenDATA i premiar a les persones que participen de la nostra comunitat per generar coneixement entorn a les dades obertes, per això premiarem a les persones assistents amb dos sortejos de descompte: un 2×1 en els nostres mòduls de formació i un descompte del 50% del preu total en un dels nostres certificats.

La Lourdes Muñoz serà l’encarregada de donar-nos la benvinguda i fer-nos 5 centims de que és l’Open Data i eplicar-nos la proposta formativa del’Open Data School d’aquest proper curs.

La primera de les nostres expertes és la Mara Balestrini @marabales CEO a Ideas for Change. Que ens parlarà de Projectes basats en Dades Obertes. 

Ideas for Change és una empresa de consultoria, laboratori d’idees i assessorament a ciutats, empreses i institucions en la innovació, models oberts, estratègies de col·laboració i participació ciutadana. A més, Mara és una estudiant de doctorat a l’Intel Collaborative Research Institute sobre les ciutats sostenibles Connectades (ICRI-Cities) a l’University College de Londres (UCL). Imparteix el curs “Les Ciutats pels ciutadans” al master de Tecnologia de la Ciutat a l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) i és líder del projecte “Making Sense”, un projecte europeu que pretén capacitar els ciutadans a través de la fabricació digital personal aplicada al disseny de sensors ambientals.

La segona de les nostres expertes és la Maribel Jove @jovegm Técnica de la Diputació de Barcelona que ens explicarà la “Innovació en Comunicació amb Dades Obertes”

Llicenciada en el Grau d’informació i Documentació. Master en Educació i TIC. Professional de les tecnologies de la informació i la comunicació amb amplia experiència, la Maribel s’ha anat especialitzant en estratègies i anàlisi digital. Convençuda de les oportunitats que les noves tecnologies poden aportar a la societat i de la necessitat d’una pedagogia pel canvi.

L’activitat tindrà lloc a l’Espai Barcelona de l’Edifici MediaTic, la fem en col·laboració amb Barcelona Activa, i forma part del conjunt d’activitats formatives de l’Escola Ciutadana de Dades d’IBOD. Podeu aconseguir la vostra invitació aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *