#50Usos #OpenData Volem la teva opinió!

Per a què serveix l’Open Data? Com utilitzar-ho? Què podem fer amb les dades obertes? Des de Iniciativa Barcelona Open Data iniciem un acció col·laborativa, “50 Usos Open Data”, similar a la campanya “#50Raons #OpenData” del curs passat. Volem comptar amb la participació de persones expertes en dades per què publiquin com utilitzar l’Open Data i així recollir les diverses utilitats de les dades obertes.

Ho pots fer enviant-nos un tuit a @iopendatabcn  o publicae amb els hashtags #50Usos #OpenData que respongui a algunes de les preguntes abans plantejades o bé escrivint-nos a l’email iopendatabcn@gmail.com. Tens fins el 18 de Septembre per fer-nos arribar la teva opinió! ( vols veure les propostes publicades? Twitter #50usos, recull propostes #50usos #OpenData )

Els 50 usos escollits esdevindran les recomanacions que Iniciativa Barcelona Open Data proposa com formes de reutilització amb més valor social i/o econòmic. Volem definir aquestes recomanacions de forma col·laborativa, juntament amb persones expertes en el tema i membres de la comunitat open. En farem un repositori públic i obert per a què tothom pugui utilitzar tots els #50Usos #OpenData

1 comment for “#50Usos #OpenData Volem la teva opinió!

  1. Oriol Port
    setembre 16, 2017 at 10:31 am

    Les dades obertes són la matèria primera necessària per crear nous espais de coneixement. Ara cal construir les eines per poder oferir aquest informació d’una manera entenedora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *